Oldalak

2017. november 26., vasárnap

Látjátok a rókicákat?!




A szemem fennakadt. Egyébként, ha az ember nézi a lakber blogokat nagyon ráismerni a nemzetiségekre. Hiába utánoznak egy stílust a saját hagyományaiktól nem tudnak elszakadni. Tippeltem, eltaláltam. Szerintetek hova való?
 

12 megjegyzés:

  1. Ha igen, akkor régi angol, mert 4 milla angol napi megélhetéssel küzd.

    VálaszTörlés
  2. Amúgy ez már nincs így. A sok kutya azt a célt is szolgálta a kastélyokban, hogy összebújva a fűtetlen szobákba melegítsék egymást az ágyakban.

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. nem tudom, létezik-e ilyen stílus, de a cárevics palotákra emlékeztet, nem tudom miért, lehet butaságot beszélek, de nem?

      Törlés
  4. Nekem francia stílusnak tűnik. Pont az előbb néztem egy baráti ajánlás kapcsán ezt a csodás ingatlant ami 54 nm . Csodás elrendezés és mini kastély egy lakásban.

    VálaszTörlés
  5. http://lakbermagazin.hu/hirek-trendek-stilus-design/2743-gyonyoru-ajtok-falak-gyongyhazfenyu-vakolattal-egy-holgy-54m2-es-klasszikus-stilusban-berendezett-lakasaban.html

    VálaszTörlés
  6. Györgyi, lelőtted. Megnéztem a lakberendezőt, orosz. A csodás elrendezés, a finomsága széppé teszi. Ugyanakkor számomra, s ahogy Katalin is ráérzett a régi palotákra, díszítésekre emlékeztet engem. A fényes felületek, kárpitok, a némi túldíszítettség, a kissé cifrázott ágyvégek, ajtó, dekorok, ezüstök, aranyak nagyon oroszos nekem. Van egy másik blog, amit követek, orosz hölgyé, no ott sok az ilyen lakás ill. több, mert ő is hoz mindenfélét.

    VálaszTörlés
  7. Bocsi. Csak annyira érdekes volt, hogy ezt a lakást néztem, majd a blogodra kattinva ugyanazt láttam. Nem véletlen, hogy ki kit olvas. Jó érzéssel töltött el a párhuzam. Ölellek.

    VálaszTörlés
  8. Én nem értek a stílusokhoz, de akkor már inkább élő kutyák heverésszenek az ágyon.

    VálaszTörlés
  9. Isabel: csillagos ötös ! Hát én is inkább matracon pokróccal - de élő kutyákkal aludnék, mint ebben a szobában.

    VálaszTörlés