Oldalak

2017. november 9., csütörtök

Bizalom



(Ele)Mózsi

7 megjegyzés:

  1. Óhh, ez a kis tekergő, de tudja szerettetni magát :)

    Képzeld, itt pár házzal feljebb pont egy ugyanilyen vöröske van, meg egy koromfekete, minden reggel mikor megyek el, kint vannak a járdán, már szaladnak elém, aztán öt perc simi következik, alig tudok szabadulni tőlük :))

    VálaszTörlés
  2. Kutyáknál is a maximális bizalom jele, ha háton alszanak. Otthonos meleg sugárzik a képeidből. Nem csoda ha Mózsi minden bizalmát nektek adja.

    VálaszTörlés
  3. A Mózsi egy "mocskos állat". Mindent megtesz a figyelemért, szeretetért, s önmagáért. Macskáknál is a bizalom jele, ha hátra vágják magukat, s úgy alszanak. Cirnyó is ilyen volt, míg világgá nem ment. Azaz csavargóvá nem érett.

    VálaszTörlés
  4. Jaj,de cuki ez a Mózsi!
    Nahát !Miket írsz róla! :)

    VálaszTörlés
  5. Mónika, ez mind így igaz. Egy szeretnivaló macskaúrficska.

    VálaszTörlés
  6. Valóban az abszolút bizalom jele a macskánál (is), ha hanyatt dobja magát. Nálunk is ilyesféle a kényeztető simogatás/masszírozás kezdete. Minden porcikáját "kéri" megsimizni - még a kis mancsét is nyújtja: hogy no, még ezt is !
    Ravasz bestiák ezek :-)

    VálaszTörlés
  7. Ezért ...is imádjuk őket...Bár a miénk nem szereti a sok simogatást.. sajnos..Én igy fogadom el,ha szól a fejét simogatom meg párszor,és már fogja is a kezem hogy ne tovább...De mindig ott van ahol mi...
    Szépek a másik bejegyzésben a képeid...
    Nálunk nyáron is volt etetés... most már 10-20 cinke van ... nem elég semmi.már egy másik helyre is tettem ki kaját, az is üres mindig...Átvonulnak napjában kétszer az őszapó csapat is..FOTÓZNI
    LEHETETLENSÉG...

    VálaszTörlés