Oldalak

2016. november 9., szerda

Garfildiádák 2. Az alvás a természet ajándéka

"Mindenki alszik, csak akad aki többet a kelleténél."


"Az alvás a természet ajándéka."


"Csodálatos öntudatvesztés."


"Érzem hamarosan alvásrohamom lesz. Ideje háááááááá...."

 

8 megjegyzés:

  1. Ó,de irigylem az úrfit!Én alig alszom napok óta.Néha 1-2 órát,tegnap semmit.Nem akarok altatót szedni,de már nagyon fáradt vagyok.Talán,ha itt lenne az úrfi,rám ragasztaná az álomkórt...
    Anci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anci, méz, meleg tej elalvás előtt. Forró zuhany, bár ez nekem sem mindig használ. Van homeopátiás altató is, sokáig azt használtam, csak a vérhígító miatt hagytam el. Vannak nekem is időszakaim, amikor nem megy az alvás.

      Törlés
  2. :-) Csak mosolyogni lehet látva a képeket ! A nyugalom, a biztonságérzet, a békesség árad a képekből.

    VálaszTörlés
  3. Fodorka, akár nálad itt ius nagy becsben vannak tartva, a "mocskok".

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szeretem az ilyen fotókat...imádni való...A mi egy szem cicánk is tud aludni valahogy...De mostanában teljesen megváltozott, hogy Alex van... pedig ugyan ugy van szeretve pátyolgatva mint előbb... Talán a Maci hiánya... vagy nem tudom.... mintha nem is a mi régi cicánk lenne...valami megtört a lelkében...

    VálaszTörlés
  5. Vera, míg macskaúr velem élt, ha elmentem pár napra, s ha megjöttem ő bizony kimutatta a rosszallását. Lelkük van.

    VálaszTörlés
  6. Én már sokat gondolkodtam arról, hogy a macskáknak van a legjobb dolguk. Mert ma már elég ritka az egerészésre tartott macska, csak intézmények alagsoraiban, vidéken lehet erre szükség. De ha nincs egér a láthatáron? Egy lakásban született és tartott macskának pedig nyilván fogalma nincs az egerekről, talán ki is hal belőlük a vadászösztön. Utóbbiaknak aztán tényleg nincs semmi dolguk, hacsak az örömszerzést, az emberi lélek gyógyítását nem lehet annak nevezni. És szerintem ez sem utolsó dolog, főleg egyedülállóknak nem.

    VálaszTörlés
  7. Isabel, szezonban macskaúr munka után az előszobába kisorakoztatott legyekkel, esetleg szenderrel, sáskával várt a 3. szinten. Élete utolsó félévét falusi macskaként töltötte, bár nem volt kandúr csak dúr itt olyan telekvigyázás volt, engedélye nélkül még a légy sem röpült át felettünk. Vörice egy dagadt ölmacskából lett 3 hó alatt igazi, akarattal rendelkező és vadászó!!! falusi macska.

    VálaszTörlés