Oldalak

2016. október 28., péntek

Miután egész éjszaka

egerésztem, most hogy hazatértem, előbb alaposan tájékozódóm a konyhaasztalon, mielőtt lefeküdnék, s eltölteném jól megérdemelt pihenésem. Biztos, a mi biztos. Hátha innen is leesik valami. (Legfeljebb én a székről, ha a gazdát olyan kedvemben találom. Pedig én igazán, de igazán csak tájékozódni ugrottam fel a székre.)

10 megjegyzés:

  1. Mindig ezt csinálják.:) Jó kis kép! : kés a kézben, cica figyel.:) Mindenki készenlétben van.:)

    VálaszTörlés
  2. Csak valamelyik nap kint felejtettük az asztalon az ebéd maradékát, s arra figyeltünk fel, mit eszik a macska? Azóta vérszemet kapott, s nem győzöm az asztalról elzavarni, mert ez nem volt szokása, hogy oda felmászkáljon. S ne is legyen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyik este mi is a nagy csendre figyeltünk fel ,és elhangzott a kérdés: hagytál ennivalót az asztalon? Siettem le,hát persze,hogy onnan ugrott le a Bikfic úrfi,tudja,hogy rosszban járt.

      Törlés
    2. Az asztalon járkálást mi is tiltjuk.

      Törlés
  3. Ő nálunk is, de azt azért nem engedem. :) olyanok kis figyelmes... :)
    Nagyon szép hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Ötlet: ha még egyszer látod az asztalon, óvatosan közelíts felé és valamivel adj erős hangot ( néha még a két tenyér erős összecsapása kiabálással körítve is eredményes lehet). Az előkészítőasztalra mért erős csapással nekem egyszer s mindenkorra sikerült a szürkémet leszoktatni a kíváncsiskodásról.Ami ijesztő, félelmet keltő azt jobban megjegyzik, mint a siccelést.

    VálaszTörlés
  5. na ez az igazi macska, egerészik! igazából sajnálom a szobamacskákat, az égvilágon semmi dolguk, csak a kárt csinálják. Persze ha duruzsmolnak, imádjuk őket, nem ők tehetnek arról, hogy nincs egér.

    VálaszTörlés
  6. most olvasom a többi megjegyzést. Hát szegény nővérem a siófoki panelban mást se tapasztal, hogy a macskái hol az asztalon, hol a nyitott edénytartó polcokon matatnak. Persze hiába ordít rájuk, nem tanulják meg a nemszabadot. Föl is veszem a szemüvegemet, ha náluk vagyok, mert mindenhol szőr van.

    VálaszTörlés