Oldalak

2015. február 17., kedd

Rákattantam egy kertre, nem véletlenül, tartsatok velem!

A Dewston Gardenről a Kertbarát Magazinban olvastam, így indultam el kutakodni utána. Íme a története röviden:

A History of Dewstow

"Ez volt a kertben, amelyhez hasonlót nem
Ismert tény, hogy sehol máshol "
henryoakleysmall
1893-ban, "Mr Henry Roger Keane Oakley" lett a tulajdonosa a Dewstow Estate. Henry Oakley, vagy Squire Oakley ahogy ismert volt a helyi igazgatója volt a Great Western Railway (GWR), de otthon, volt két fő érdekeltségeinek. Az első az volt a tenyésztés a Shire Horses, amiért megalapozta hírnevét a lovát, amely mind a neveket az előtag "Dewstow"
A másik fő érdeke volt, a növekvő és ápolása páfrányok, trópusi virágok és növények. Nem sokkal megérkezése után a Dewstow, aki megkezdte a létrehozását kert, mely emlékeznek néhány idősebb generáció, ezen a területen a csodálatos és varázslatos hely.
Ez volt a kertben, amelyhez hasonlót nem ismert, hogy bárhol máshol. A földszinti, sokan voltak, rock kertek, tavak, csobogók Dísznövény területeken, Tropical Glass házak és hatalmas különféle növények, bokrok és fák a világ minden tájáról. Ezek a látványos volt, de nem egyedülálló.
Henry Oakley
Ez csak akkor megy alatti ezek a kertek, és adja meg a föld alatti világot alatta, hogy kezded megérteni mértékben a látás és a hatalmas mennyiségű munkát és készségek kialakításában Gardens, hogy egyedi volt, az viszont a 20. században, és amennyire csak tudjuk, még mindig egyedülálló elején a 21. században.
A legtöbb felületen kertek töltöttek különböző pontjain az évek során, de ásatások azt mutatják, hogy az eddig feltárt eddigi kitűnő állapotban van.
Az összes üveget házak rég nem rendelkeznek a díszek és számos speciális funkcióval körüli kertek, amelyek voltak, vagy leszerelték, vagy eladták a korábbi tulajdonosok. A földalatti hálózat most megnyílt, és csak pár javítások jó állapotban van.

forrás 

 

A története, a feltárás és újrateremtés röviden





A kertről

Lehet, hogy máshol már látható volt, nem nézek tv-t. Számomra újdonság.

1 megjegyzés: