Oldalak

2014. december 2., kedd

Még mindig

a betegek táborát gyarapítom, újabb antibiotikumot szedve. Talán, lassacskán napról-napra növekszik az erőnlétem. Kevésbé köhögök, a szemem még mindig gyulladt. erre szokták mondani: jól kikaptam. Mondhatni azt is, annyira kihasznált és kimerült volt a szervezetem, egyszer csak megállt kellett parancsolnia. (Az a három hét, amit annyira vártam a műtét után mégiscsak utat talált magának a "pihenésre". Természetesen ingyen és bérmentve, de akkor is így lett volna. Legfeljebb az időzítés kicsit rosszul sült el.)

Az újabb műtétet sem sikerült tegnap megbeszélnem, sok volt a várakozó, én nem éreztem jól magam. Halasztottam egy héttel. S ha már otthagytam, haza sem mentem (otthon hagyva pl a számítógépes szemüveget, stb.) Olyan magasan lakunk, százszor gondolom meg (főleg gyengén) megmásszam-e? Így dolgok nélkül vagyok, de majd ezen helyzethez alkalmazkodom.

Lehet diót pucolni, olvasni, lassan takarítgatni (mondjuk ezt nagyon módjával, csak ahogy bírom). Viszont vettem két kertész lapot tegnap: Kertbarát magazin és Csodakert. Nem olcsók, az elsőt magyar szerzők jegyzik, a másik német átvétel. Az ilyen botcsinálta és kezdő kertésznek, mint én, minden újdonság új. Mindenből tanulok, merítek ötletet. Aztán már csak erőnlét kellene a megvalósításokhoz.....

Érdekes, ha nem vagyok gép előtt, s főleg éjszaka, annyi bejegyzés felmerül bennem, aztán érkezik a reggel, s az éjszaka manói magukkal viszik az elgondolásaimat. Úgy kell csinálnom, mint az álomnaplókkal, füzet, ceruza ágy mellé, aztán hamar leírni. (Mondjuk, most szemüveg nélkül tán jobb is, ha nem kínlódok  a gépnél, géppel.)

6 megjegyzés:

  1. Kedves Holdgyöngy, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Jócskán beteg vagy, de örülök,hogy látod benne a jót ! Ez nagy dolog......Kívánom,hogy áldott legyen ez az időszak és hamar meggyógyuljál!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Azt hittem végre kilábaltál belőle :( Gyors gyógyulást!!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a jókívánságaitokat.. Tami, én is. Megtanultam az eltelt hét alatt, ha már két nap jól vagyok, akkor az a jó jel. Ezt várom, egy nap nem elég.

    VálaszTörlés
  5. En is hiaba hittem, hogy mar jol vagy..tetszik amilyen pozitivan allsz hozza.De szerintem meg ne tervezz munkakat jo ideig, legalabb egy hetig csak pihenj.Csak en is ilyen vagyok, nem tudok a fenekemen maradni:)
    Gyogyulj meg!! udvozlom a negylabuakat is:)

    VálaszTörlés
  6. Anikó!
    További sok pozitív gondolatot, és mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!
    Szép fényeket hoztál, a következő bejegyzésedbe!

    VálaszTörlés