Oldalak

2012. március 26., hétfő

Fotók...


Az első azért került ide, mert a kedvenc virágom, szerettem volna a kertbe ilyen hangulatot. Kaptam is virágmagokat, aztán az első ültetéskor elfújta őket a szél - az ablakból. Most hétvégén ismét nekiálltam ültetni, s a virágmagos dobozban nem találtam meg a magjukat, pedig annyira, de annyira elcsomagoltam. Nem is értem, mert ahonnan kaptam, ahol a fotó is készült már nem voltak, legalábbis tavaly nyáron. Most aztán vadászhatok hivatalos magokra!




E két fotó háttér volt ill. jelenleg az a gépemen. A lovast nem tudom ki készítette, honnan került hozzám. A másik Jacek Yerka festő egyik alkotása. Biztos figyeltétek, nem minden fotó tehető fel háttérnek, fontosak a színek, mennyire tölti ki a teret, láthatóak legyenek az ikonok, mappák. Yerkáét nagyon szerettem. Most a lovak vannak fent, imádom kinyítni a gépet, e két csodálatos állat a pipacsmezőben! S mellettük mindennek van helye. Azért volt idő, amikor az unokákra csodálkoztam rá...!!!

2 megjegyzés:

  1. Az ajánlóid nyomán több fantasztikus könyvet is elolvastam már; most gyűlnek nálam a bemutatott képeid is... Mindkettő csodás, de a Yerkáé szó szerint mesés!

    VálaszTörlés
  2. Keresd le tőle a többit is, nagyon szeretem őket!

    VálaszTörlés