Oldalak

2011. május 17., kedd

Fények



A hálónk elkészült. Összeállítottuk, alhatunk már az ágyban, van konnektor, de a hétvégén a működő éjjeliszekrényre való lámpa zsinórja/égője felmondta a szolgálatot, így romantikus gyertyavilágításunk volt. Csillár lenne, de nincs még kapcsoló hozzá, szóval alakulgatunk, ha még nem is tökéletes minden.

Azért az állatokról egy szót még szólnék. Fekete kandúrmacskánk két alaposan megtépett füllel, még tépettebb bundával került elő. Nyakán már nem volt ott az évek óta meglévő bolhanyakörve sem. Azért az étvágya megvolt, az én házi macskám is tud enni, főként válogatni és rendelést feladni. Nos, a kandúr úgy fal, hogy ilyent még nem láttam, pedig érzésem szerint több helyen is kosztos. A másik kosztos, a "kismama" viszont nem került elő a hétvégén. Az emberem szerint a padláson nyivákoltak az eltűnés okai, a gazdája szerint a kölykökkel náluk van a pincében. Akkor micsoda miákolást hallottunk a padlásról???


Zsebike megtanult labdázni.  A fűnyírónk vagy a szomszéd (aki eteti) taníthatta meg. Egész hétvégén külön szertartás szerint játszottunk, eddig erre nem volt hajlandó. Most viszont elengedni vagy dolgunkra engedni nem volt hajlandó. Ilyenek ezek az állatok!

3 megjegyzés:

  1. Ahogy növögetnek a pulikölykök - és már a cicák is, folyamatosan keresik az alkalmat a játékra. Lehet az labda, egy fadarab, egy műanyagtál, vagy egy leesett rongy. De legszívesebben a házon kívüli sétákat szeretik, amikor szénát behordani megyünk. Csodásak!

    VálaszTörlés
  2. megkaptam a leveleidet,nagyon köszönöm!!!!A blogger hibája miatt eltűntek a bejegyzések,kommentek....
    Szeretem a mécseseket.:)Szépek...

    VálaszTörlés
  3. Ha van kedved meselni kicsit magadrol, jatekba hivlak! Nezz be hozzam!

    VálaszTörlés