Oldalak

2011. január 20., csütörtök

Újabb házak

Új házat találtunk



. Elmentünk megnézni az előbb bemutatottat, az nem jön össze. Minden szoba, konyha egy ún. tornácra nyílik, ami nem is tornác, mert csak oszlopai vannak,  mellette alig tér, olyan keskeny. Nem is értem miért csinálták. Tán, ne kelljen a szabad ég alatt közlekedni?
Partizán módra, értsd nem ügynökkel néztük meg, hirtelen felindulásból indultunk hétvégén. Falun mindig akadnak szomszédok, akik ismerik a rejtett bejáratokat stb. Így néztük meg mi is, de csak kert felől. Szörnyű élményem volt, ahogy mentünk át egy sikátoron, az ember a lába elé nézett, ott volt egy ketté harapott egér. Ha a házra gondolok, mindig ez a látvány ugrik be... Nem vonzó.....
Szóval, beszélgetünk a kísérőnkkel, hamar megtudtuk mennyit ér a ház, mi eladó még (mindet meg is mutatta), s mennyit érdemes adnunk érte. Hogy működik az ügynökösdi, s az ember megérti, egy ház miért is kerül annyiba, amennyibe.

Beszélgetünk, nézelődünk, s megláttam , megláttuk ezt a házat. Nem is értem miért akadt meg a szemünk rajta: sehol kódisállás, semmi tornác stb. Az ára elérhető, belülről megbeszélés alapján nézhetjük meg A tulajdonossal. Lehet, hogy a kedves nénik, az odafigyelés tette vonzóvá a helyet, s ott ezt a házat?
S rájöttünk, nesze neked internet, fényképes hirdetések, van, ami oda sem kerül fel. Egyszerűbb, hatékonyabb a szájról szájra terjedő eladás. Minden esetre az információk első kézből áramlanak, nincs rajtuk felár, kiderülnek a titkok, a házak történetei, emberközelibbé válik minden. CSAK ki kell menni egy faluba, körülnézni, érdeklődni, s megy minden mint a karikacsapás. Megy? Meglátjuk!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése